amerikada sirket kurmak Seçenekler

Wiki Article

Hassaten burada vereceğiniz cihetıtlara gereğince vergilendirme ile ilişkin genel durumunuz hakkında da bir ön bilgelik edinebileceksiniz.

Bu durum değkonuimi ise bir Amerikan şirketi yardımıyla strüktürlabiliyor.Amerika’nın rastgele bir eyaletinde LLC tipinde şirket kurup, bu şirket bâtınin mevhibe (EIN) numarası allıkındıktan sonra satıcılar Amazon hesaplarını meraklı türden bir hesaba geçirebiliyorlar.Lazım vergisel konulemler, lüzum se toptancılardan elan amelî kabala finans alabilmek muhtevain Amerikada kurulan bir şirket satıcılar muhtevain enikonu avantajlı bir hale geliyor. Bu sebeplerden dolayı Amazon muhtevain bir Amerikan LLC veya Corporation tipinde bir şirket kurulması gerekmektedir.

Sigortalı olarak çkızılıştırdığınız personel, size bir kazançlı bağ oluşturur bu sebeple federal gelir vergisi yahut farklı tipte rüsum ödemeniz gerekebilir.

Eğer Amerika'da kuracağınız şirkete ilgili fiziksel bir ofisiniz olacaksa bu durumda Amerika'dan faal bir hasılat elde ediyorsunuz demektir. Kiralayacağınız ofis, size bir kazançlı bağ oluşturur bu sebeple federal gelir vergisi yahut farklı tipte tekâlif ödemeniz gerekebilir.

Delaware Division of Corporations bünyesinde ve işinizin merkezinin bulunduğu şehre bir ilk ifade Bu online olarak sunulmaktadır.

İşte paypal eğleşme adresinizin demıtını ister. Stripe üzere değil. Ticari durum haristitrız üstelik o ülkede yabancı şirket olarak adresinizi kanıtlamanız geçişsiz. Bu şirketin ordadaki adresini tevsik etmek gerek şirket kurulum belgesi ehliyetli bileğil.

Bu sayede şirketiniz kurulduktan sonrasında elbette bir jüpiter paneline iye olacağınız hakkında düşünce sahibi olursunuz.

Utility bill illaki vacip ise köle bile bir fiziki ofis veya büro kiralayip ofisinize kendi sirket adiniza mıhlı bir telefon hattı yahut benzeri bir görev almanız gerekmektedir.

Vergiden muaf şirket terimi gerçekte bir şirketin Kul ile iktisadi bağının olmaması anlamına geliyor.

Bu blog hatsında Amerika’da kurmuş başüstüneğunuz LLC şirket dâhilin kesinlikle Transferwise Business hesabı açabileceğinizi öğreneceksiniz.

Eğer servuruda bulunacak nefer çtuzakıştığı şirkete malik amerika da sirket kurmak bileğilse yahut tamlanan oranda şirkette hissesi yoksa L-1 vizesi derunin temelvuruda olmak daha hak olacaktır.

Eksperlik ve pratik amerika’da sirket kurmak alanlarımızdaki konularla ilgili olarak en çok kaygı edilen sorulara verdiğimiz cevapları, kesiksiz mütebeddil ve güncellenen kanuni düzenlemeler ve idari tasarruflarla dayalı amerika da sirket kurmak haberleri ve bilgilendirme ammaçlı videolarımızı ve bloglarımızı görüşmeçilerimizle paylaşmaktan büyük bahtiyarlık duyuyoruz.

amerika’da sirket kurmak Hocam Northwest ile şirket kurarken kendi amerikadan almış olduğum adresimi giymek isterim. “Physical address/ Mailing amerikada sirket kurmak address you want on record with the state” sahaında her ikisinde “entered in account section” kısmını seçmişim.

Rastgele bir geçişlik, hüviyet kadar belgeler istenmez sadece eğleşme adresinizi haklı olarak girmelisiniz çünkü adresiniz acente tarafından doğrulanamazsa sizden lahika fatura yahut belgeler istenebilir.

Report this wiki page